ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ – ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑΥΡΟΥ (RENTPHOTOVIDEO – Ελ. Βενιζέλου 4, Ταύρος )


Σου αρέσει να τραβάς φωτογραφίες; Σου αρέσει να αφηγείσαι ιστορίες με εικόνες και μουσική; Σου αρέσει να παίζεις ρόλους μπροστά στην κάμερα; Σου αρέσουν τα κινούμενα σχέδια και θα ήθελες να φτιάξεις κι εσύ το δικό σου;

Η RENTPHOTOVIDEO, ξεκινώντας από αυτό το φθινόπωρο, θα διοργανώνει σειρά κυλιόμενων εργαστηρίων για παιδιά, με στόχο τη γνωριμία τους με τα οπτικοακουστικά μέσα, την οπτική αφήγηση και έκφραση, μέσα από εξειδικευμένα ομαδικά παιχνίδια με φωτογραφικές μηχανές, υπολογιστές, μικρόφωνα και ΦΑΝΤΑΣΙΑ!

Ηλικίες: 9 έως 15 ετών (σε ηλικιακά γκρουπ δημοτικό / γυμνάσιο)
Χώρος διεξαγωγής: Ελ. Βενιζέλου 4, Ταύρος
Εργαστήρια: 1. Οπτικοακουστική έκφραση (4 συναντήσεις)

Εμψυχωτής-εκπαιδευτής: Γιώργος Πιτσάκης

Ώρες: 11.00-14.00 (Σάββατο)

Κόστος: 75 ευρώ

Πρόγραμμα: Κάθε ημέρα τα παιδιά συμμετέχουν σε κινηματογραφικές δράσεις διάρκειας 2,5 ωρών. Μεσολαβεί διάλειμμα 20’ για το οποίο τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους ελαφρύ σνακ και νερό.

Όσα παιδιά έχουν, μπορούν να φέρουν τις δικές τους ερασιτεχνικές φωτογραφικές μηχανές με τα σχετικά παρελκόμενα και καλώδια μεταφοράς δεδομένων. Ο υπόλοιπος εξοπλισμός και τα υλικά (π.χ. κάμερες, υπολογιστές, προτζέκτορας, τρίποδα, μικρόφωνα, εκτυπώσεις, κραγιόνια) παρέχονται από τη RentPhotoVideo. Οι εργασίες των παιδιών θα διανεμηθούν ηλεκτρονικά.

Εγγραφές: Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στο info@rentphotovideo.gr και στα γραφεία της RentPhotoVideo Ελ. Βενιζέλου 4, Ταύρος.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2117101105

(ωράριο λειτουργίας: 10.00-18.00)

.

Συνέχεια
Κατηγορίες
Studio
The RentPhotoVideo Studio
Downloads
The RentPhotoVideo Downloads
Κατασκευαστές
Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση